arrow_upward

Søk Næringslokaler i hele Norge

arrow_drop_up

Kontorhotell til leie på Cort Adelersgate 16, 0254 Oslo

Få mere informasjon
info
Hva brukes mine opplysninger til?
Order form shadow
Be om visning
Be om visningclose
event
Order form shadow
Kontakt utleier
Kontakt utleierclose
Order form shadow
Adresse Se på kart
Cort Adelersgate 16
0254 Oslo
Areal
9 - 85 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
Closed officesHandikapvennlig
High Speed InternetIT Support
Meeting RoomsOpen-plan offices
ParkingPrivate company sign
Staffed receptionTelephones system
Video conferencing
Avstand til offentlig transport
 
Trikk
168 m
 
Buss
190 m
 
Tog
491 m
 
Båt
561 m
 
T-bane
571 m

Oslo, Cort Adelers Gate

Senteret er enkelt å finne på hjørnet av Cort Adelers gate og Hansteens gate og har en praktisk beliggenhet i Vika, det sentrale forretningsstrøket i Oslo. I Norges hovedstad ligger alt godt til rette for forretningsvirksomhet, og byen har en høyt utdannet arbeidsstyrke. Senteret ligger i nærheten av skoler for høyere utdanning som spesialiserer seg på ingeniørstudier, realfagstudier og økonomistudier. Oslo-regionen er preget av økonomisk vekst, og her finner du store nasjonale og internasjonale bedrifter innen blant annet shipping, IT, telekom, finans, avansert ingeniørvirksomhet, bioteknologi og farmasi. Halvparten av landets forskning og utvikling finner sted her. Byen er et viktig transportknutepunkt for resten av Norge, og fra senteret er det bare 100 meter å gå til flytoget og Nationaltheatret stasjon. Tre internasjonale flyplasser gir gode forbindelser til utlandet, og fra Oslo havn fraktes gods ut til hele verden.

Senteret Cort Adelers gate har en praktisk beliggenhet i Vika, som er det sentrale forretningsstrøket i Oslo. I regionen finner du ledende bedrifter innen mange ulike bransjer. Det er bare 100 meter å gå til flytoget og Nationaltheatret stasjon. Tre internasjonale flyplasser og havnen forbinder Oslo med resten av verden.

email
Interessert? Få gratis informasjon på dette leieobjektet

Du kan gratis og uforpliktende motta informasjon om dette leieobjektet via e-post så har du utleiers kontaktinformasjon tilgjengelig innenfor kort tid. Klikk på knappen under og fyll ut kontaktskjemaet.

Beliggenhet

Lignende kontorhotell