Nydalen

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Nydalen kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Nydalen. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Kontorhotell i Nydalen

I Nydalen kan en finne en rekke kontorhoteller som leier ut enkeltplasser, enkeltkontor og større kontorer. Dagens Nydalen blir ofte kalt Oslos Silicon Valley, da næringslivet i området er stort sett preget av nyetablerte bedrifter innenfor media. IT og telekommunikasjon. Offentlige kontorer, studentboliger og privatboliger er også noe som preger næringslivet i Nydalen. Totalt sett arbeider 8 000 og 10 000 studerer i Nydalen.

Stor etterspørsel etter kontorhotell i Nydalen

I dag finnes det en stor etterspørsel etter kontorer til leie i et kontorhotell i Nydalen. Dette er et resultat av de siste fem års utbygging av området samt representative adresser, gode servicetilbud i nærområdet, komplette servicepakker og fleksible leiekontrakter. I tillegg er Nydalen et lett reisemål til og fra Oslo sentrum samt utkantene av byen med offentlig transport.

Nydalen — Kontorfellesskap

I Nydalen kan en finne en mengde forskjellige kontorhoteller og kontorfellesskaper. Fordelene med et kontorhotell eller et kontorfellesskap er at man ikke trenger å binde seg opp til lange leiekontrakter samt at kontorhoteller eller kontorfellesskaper stiller med alt av møbler og inventar.

Ditt søk ga ingen resultater