Majorstuen

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Majorstuen kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Majorstuen. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Om Majorstuen

Majortstuen er et område på vestkanten i Oslo by. Her finner man en av Oslos mest populære handlegater, Bogstadveien, og elegante bygårder fra slutten av 1800-tallet. Majorstuen er også et viktig kollektivknutepunkt med over 30 millioner på- og avstigninger hvert år. Det finnes også et utbredt næringsliv på Majorstuen med bedrifter i mange forskjellige bransjer.

Kontorhotell på Majorstuen

Med sin pulserende shoppinggate, utbredte næringsliv og elegante bygårder er Majorstuen det perfekte området å leie seg inn i et kontorhotell i Oslo. Det finnes mange forskjellige kontorhotell på Majorstuen. Alt fra mindre bedrifter som leier ut møblerte kontorplasser til coworkingsentre og helt til store kontorhotell. Det er også planlagt mange flere byggeprosjekter på Majorstuen.

Offentlig transport på Majorstuen

Majorstuen tilbyr et stort og variert offentlig transporttilbud. Med en stor T-banestasjon som trafikkeres av alle linjer, tre sporveislinjer og fem busslinjer finnes det mange valgmuligheter ved pendling til og fra kontorhotellpå Majorstuen. Det gode tilbudet av offentlig transport gjør Majorstuen til et meget ettertraktet område å leie seg inn i et kontorhotell i Oslo by.

Ditt søk ga ingen resultater